AKP’li Başkan jakuziden sesleniyor: Lan fakirler, beni rahatsız etmeyin


yayincilar/anka/ankax60.jpg Kaynak: ANKA
AKP’li Başkan jakuziden sesleniyor: Lan fakirler, beni rahatsız etmeyin

AKP’li vekillerin çocuklar lüks yaşamlarını ve israflarını bir marifetmiş gibi sosyal medyada hoyratça paylaşıyor. Genel ekonomi ve pandemi nedeniyle zor günler geçiren halkın durumu ortadayken, AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç’ın jakuzide kaydettiği görüntülere tepki yağdı. Genel terbiye ve saygı kurallarının da görülemediği videosunda Saraç, “Lan fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin tamam mı. Biraz keyif ediyorum” ifadesini kulandı. Saraç gelen tepkilerin ardından istifa etmek zorunda kaldı..

Takip Et

AKP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, bir otel odasında jakuzi keyfini cep telefonu kamerasıyla çekti. Yaptığı çekim sırasında sarf ettiği sözler, tepkilere neden oldu.

Saraç, sosyal medyada gündem olan videosunda; “Lan Fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif ediyorum” dedi.

‘JAKUZİ KEYFİ' İSTİFA GETİRDİ
AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, “Lan fakirler, beni rahatsız etmeyin” diyerek ‘jakuzi’de çektiği videonun sosyal medyada paylaşılması üzerine “Konunun davamıza, partimize ve gençlik kollarına zarar verdiğini görmekteyim” diyerek istifa etti.

Kaynak: ANKA

Youtube Kanalımızı Takip Edin