APO posteri vuruldu.. Öcalan'ın o posteri havaya uçuruldu..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
APO posteri vuruldu.. Öcalan'ın o posteri havaya uçuruldu..

ABD'ye göre PYD'nin PKK ile alakası yok! İşte kargaları bile güldüren bu iddiayı çürüten görüntüleri TSK paylaştı... PYD/PKK teröristlerince, Kilis'in Gülbaba köyünün karşısındaki Darmık Dağı'nın güney yamacına 'Öcalan Anıtı' inşa edildiği belirlendi. Terör örgütü tarafından provokasyon yapmak için 53 metrelik beton yapı üzerine yerleştirilen, Haberin yayınlanmasının ardından havalanan İnsansız Hava Araçları (İHA) elebaşı Öcalan'ın posterini havaya uçurdu. TSK hedefin sadece Öcal posteri olmadığı belirtildi... Posterin altını örgüt mensuplarının silah cephanesi olarak kullandığı, sığınak ve mevzi olarak inşa edildiği bilgisi geçildi..

Takip Et

Afrin'e bağlı Bülbül beldesine yakın bir konumda terör örgütü elebaşısı Öcalan'ın uydu görüntüsü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile ortaya çıktı. Görüntünün yayınlanmasının ardından jetlerimiz havalandı ve elebaşının posteri havaya uçuruldu.

Afrin Harekatı, Apo Posteri vuruldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin YPG'nin terör örgütü olmadığı, PKK ile organik bağının bulunmadığı iddiası uydu görüntüsü ile çürüdü. ABD'nin Türkiye'nin uyarılarına rağmen desteklediği YPG'nin PKK ile bağlantısı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın uydu görüntüsü ile bir kez daha ortaya çıktı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre olan görüntü Afrin'e bağlı Bülbül beldesinin yakınlarında yer alıyordu. Uygulamaya girildiğinde coğrafi sekmesinde uygun koordinatlar girilince terör örgütü yöneticisinin görüntüsü açıkça ortaya çıkıyordu.

Afrin Harekatı, Apo Posteri vuruldu

Afrin Harekatı, Apo Posteri vuruldu

ÖCALAN POSTERİ İMHA EDİLDİ
Darmık Dağı’nda bir çok ayrı nokta Türk savaş uçakları tarafından vuruldu. Darmık Dağı, Hassa ile Kilis arasında bulunuyor.

Afrin Harekatı, Apo Posteri vuruldu

Vurulan hedefler arasında Darmık Dağı’ndaki terör örgütü elebaşı Öcalan’a ait dev bir poster de bulunuyordu. Türk savaş uçaklarının başarıyla imha ettiği hedefe ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Afrin Harekatı, Apo Posteri vuruldu

TSK ve ÖSO tarafından hudutlarda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde, PYD/YPG/PKK/KCK ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta Zeytin Dalı Harekatı başlatılmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin