Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti

Son dakika gelişmesi.. Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump öldü. ABD'nin eski başkanlarından ünlü iş insanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölümü ülkede şok etkisi yarattı. 70'lerinde olmasına rağmen sağlığı ve morali iyi olan Ivana Trump'ın evindeki merdivenlerden düştüğü öğrenilirken, Türk kuaförle olan randevusuna gitmek için acele ettiği öne sürüldü.

Takip Et

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, 73 yaşında öldü..

Son dakika haberleri... ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, hayatını kaybetti. Ivana Trump, Donald Trump'ın çocuklarından Ivanka, Eric ve Donald Trump JR.'ın annesiydi.

Trump  yaptığı açıklamada, "Onu sevenleri üzülerek bilgilendirmekteyim ki Ivana Trump, New York'taki evinde hayatını kaybetti" ifadesini kullandı.

ABD medyasına konuşan yetkililer ve kaynaklar, Ivana Trump'ın evinde merdivenden düşerek yaşamını yitirdiğini duyurdu. New York'taki evinden kuaför randevusuna gitmek için hazırlanırken olayın yaşandığı da belirtildi. Trump'ın St. Tropez'de tatile gitmeden önce saç bakımı yaptırmak istediği de öne sürüldü.

TÜRK KUAFÖR KONUŞTU: RANDEVUSUNU İPTAL ETTİ

Trump ile 1977-1992 yılları arasında evli kalan ve “Trump hanedanlığının” arkasındaki isimlerden biri olarak bilinen Ivanka’nın kuaförünün ise Türk olduğu ortaya çıktı. Ivana’nın New York’ta bulunan Salih Çakırca isimli bir kuaföre düzenli olarak gittiği belirtildi. Kuaför, Ivana Trump’ın perşembe günkü randevusuna gelmediğini söyledi.

Salih Çakırca’nın kardeşi Fatih Çakırca, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesine konuştu. Çakırca, “Ben onu 20 yıldır tanıyorum. Çok iyi bir hanımdı ve ölüm haberini alınca şok olduk ve çok üzüldük. Bugün saat 14.00’te randevusu vardı fakat iptal edildi” dedi.

Ivana Trump, Donald Trump'ın ilk eşi ve Donald Fr, Ivanka ve Eric Trump'ın da anneleri. Çekoslovakya'da komünist rejimde büyüyen Ivana Trump, 1977 yılında Donald Trump ile evlenmişti. Çift 1992 yılında ayrıldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin