İşte o an: Kahramanlarımızın o botları!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İşte o an: Kahramanlarımızın o botları!

Kahramanlarımız, ülkemizin bekası için, Zeytin Dalı harekâtının başlangıcından bu yana 2295 teröristi etkisiz hale getirdi. Afrin'de terör örgütlerine karşı verilen mücadele tam bir kararlılıkla devam ediyor. Zorlu hava ve kara koşullarında çatışan ve kahramanca mücadele eden askerlerimizin çamurlu botları hafızalara kazındı. Askerlerimizin botlarında görünen bazılarına göre sadece 'çamur', kimlerine göre ise 'Vatan, şeref, haysiyet ve kahramanlık destanı'..

Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce, terör örgütleri PKK/KCK/PYD ve IŞİD'e yönelik başaltılan Zeytin Dalı harekâtının başladığı günden bu güne 2295 terörist etkisiz hale getirildi. Kahraman Türk askerleri amasız mücadeler sonucunda etkisiz hale getirilen teröristleirn sayısını sürekli arttırıyor.. Bugün, Afrin’in kuzeybatısındaki Raco beldesine bağlı Mesekanlı, Mamalı, Atamanlı köyleri ile Bilal köy tepesi terör unsurlarından temizlendi.

Afrin, Askerlerimizin çamurlu botları

TSK, Jandarma Özel Harekât ve Polis Özel Harekât'ın icra ettiği operasyonlardan dikkat çeken görüntüler geliyor. Son gelen fotoğraf ise adeta hafızalara kazındı. Operasyondan dönen askerlerin çamurlu botları Mehmetçiğin zor şartlarda verdiği mücadeleyi gözler önüne serdi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin