Kuşadası'nda köpeklere tüfekle ateş açan zanlılar gözaltına alındı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kuşadası'nda köpeklere tüfekle ateş açan zanlılar gözaltına alındı

Sapanca'da küçük bir köpeğin korkunç şekilde bacaklarının kesilerek ölüme terk edilmesinden sonra hayvanlara yönelik bir vahşet haberi de Aydın'ın Kuşadası ilçesinden geldi. Kan donduran görüntülerde ellerinde pompalı tüfekle dolaşan zanlılar, kendilerini uyaran mahalle sakinlerine ağır hakaret ve küfürler ederek köpeklere ateş ediyor. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler sonrasında harekete geçen polis ekipleri, görüntülerdeki şahısları gözaltına alıp kıs süre sonra serbest bıraktı... Gelen son dakika bilgisine göre zanlılar akşam saatlerinde tekrar gözaltına alınarak karakola götürüldüler.. .

Takip Et

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde eli silahlı kişiler güpegündüz sokak ortasında insanların araçlarıyla geçiş yaptığı sokaklarda köpeklere ateş ediyor.

Aynı kişiler duruma tepki gösteren ev sahiplerine ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler savuruyor.

Kan donduran görüntülerde elinde pompalı tüfek olan kişi mahalle sakinlerine de kapılarının önüne gelerek tehdit ediyor.

ÖNCE GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILMIŞTI: TEKRAR GÖZALTINA ALINDILAR

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde pompalı tüfekle sokak köpeklerine ateş ettiği iddiasıyla yakalanan ve daha sonra serbest bırakılan kişi hakkında yeniden gözaltı kararı verildi.

Yavansu Mahallesi'nde sokak köpeklerine pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla oğluyla beraber gözaltına alınıp, serbest bırakılan B.Ç. hakkında Kuşadası Cumhuriyet Savcılığınca yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Zanlının emniyetteki ifade işlemi sürüyor.

GÖRÜNTÜLERE SOSYAL MEDYADADAN TEPKİ YADI

Yapılan yorumlarda 'Sapanca vahşetinin potansiyel katil zanlıları bunlar..', 'bir an önce hayvanlara yönelik işlenen suçlara ağır cezalar verilmeli',  'canlar öldürülüp katledildikten sonra ahkam kesen siyasetçilerden ve yetkililerden bıktık.' ifadeleri dikkat çekti..

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin