Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..

Boşnak halkıyla ilgili sarf ettiği ırkçı ve cinsiyetçi sözler nedeniyle büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı. Kütahyalı, AKP, Erdoğan ve Türkiye'nin ABD saldırısı altında olduğu belirterek, böyle bir dönemde kendisine yapılan linci zerre kadar umursamıyorum dedi.. Öte yandan Kütahyalıya bir şok haberi daha geldi. Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam, Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnaklarla ilgili hakaret içeren sözlerine sert tepki gösterdi.

Takip Et

Boşnaklara yönelik skandal sözleri büyük tepkilere neden olan Rasim Ozan Kütahyalı Twitter hesabından son dakika açıklamasında bulundu. Rasim Ozan Kütahyalı açıklamasında; Bana öfkeli tüm "Boşnak kardeşlerim haklıdır." dedi. Ancak ABD'nin Erdoğan, AKP ve Türkiye'ye çok kuvvetli bir saldırıya hazırlandığı iddia eden Kütahyalı, kendisine yapılan linci zerre kadar umursamadığını ifade etti..

Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Atam, “Bir televizyon kanalında sarf ettiği dini ve milli geleneklerimize uymayan, belden aşağı, yakışıksız ve aynı zamanda Boşnakları hedef alan ırkçı, aşağılayıcı, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’lı kınıyoruz. Sadece soyadı Kütahyalı olup; aslında Kütahya ile de hiç bir ilgi ve alakası bulunmayan Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs hakkında Kütahya Baro Başkanlığı olarak suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.

Sarf ettiği sözler sonrası Beyaz TV'deki görevine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter'dan açıklamalar yaptı. İşte o tweetler...

 

Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil..Kütahyalı'dan 'Boşnak' açıklaması: Zerre kadar umurumda değil.. Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin