Meral Akşener İzmir Tire’de konuştu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Meral Akşener İzmir Tire’de konuştu

Son dakika.. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İzmir'in Tire ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı.

Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'de konuşuyor..katıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in mitinginden öne çıkanlar;

“Bu Ramazan gününde, Kadir Gecesi’nde, bu sıcakta buraya gelmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.

Bugün birlikte bir yol yürüyoruz. Önce kadınlar sonra gençler yürü dediler iyikide sizi dinlemşim yürümüşüm. Türkiye 24 Haziran’da seçime gidecek. İki konuya karar vereceksiniz. Birincisi cumhurbaşkanlığı, ikincisi milletvekilliği için oy kullanacaksınız.

Herkes oyun kurar ama bize Allah yardım ediyor. Bana diyorlar ki ‘seni TV’ye çıkarmıyorlar’ ne olur çıkarmasınlar. Ben sarayın ekranlarında olmak yerine Tire’de meydanlarda olmayı yeğlerim.

İlk 1994’te büyük şehir başkanlığına adaylıkla siyasete başlamıştım. O zaman gençler dediler ki ‘silkele başkan düşecekler’ o yüzden iyi silkelerim.

Bir ekonomi bakanımız var Denizlililer nerden bulmuş dedim bir gülme koptu! Diyor ki adam kurla murla işimiz yok. O zaman neden çiftçinin mazotuna zam yapıyorsun kardeşim?

Doğazgaz dolarla değil mi? Mazot, benzin dolarla değil mi? Sanayide ara mallar dolarla değil mi? Nasıl ekonomi bakanı oldun sen kardeşim?

İşte sadece Tayyip Bey’in gönlünü yapmak için yapılan ekonomi yönetimi ülkeyi bu hale getirdi işte! Yılda 50 milyar dolar yatırım yapacağız. 5 yıl sonunda işsizliği OECD rakamlarına indireceğiz. Kaynağınız nerde diyorlar. O çaldıklarınızı cebinizden geri alacağız.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin