ODTÜ'lü İrem Kütük'ü öldüren 'katil kamyon' saniye saniye kaydedildi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
ODTÜ'lü İrem Kütük'ü öldüren 'katil kamyon' saniye saniye kaydedildi

ODTÜ Psikoloji bölümü öğrencisi İrem Kütük 'cinayetine' ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İrem'İn ölümüne neden olan kamyonun sürücüsü Tahir Kepenek hakkında "taksirle öldürme" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarına ise ihmal ve adım adım ölüm anları yansıdı..

Takip Et

İREM KÜTÜK'ÜN KAHREDEN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI..

İŞTE CİNAYET GİBİ ANLAR VE İREM'iN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN BÜYÜK İHMALİN GÖRÜNTÜLERİ...

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) kamyonetin kasa kapağının açılarak başına çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi İrem Kütük'ün ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Sürücü Tahir Kepenek hakkında "taksirle öldürme" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

İLGİLİ HABER

Kazaya ilişkin detaylara da yer verilen iddianamede, şüpheli Tahir Kepenek'in kullandığı üniversiteye ait 06 GJ 429 plakalı kamyonetin kasasının demir kapağının, mekanizmanın yerinden çıkmasıyla ODTÜyerleşkesinde kaldırımda yaya olarak yürüyen İrem Kütük'ün başına çarptığı ve üniversite öğrencisinin beyin kanaması ve beyin doku hasarı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

İddianamede, soruşturma dosyasında bulunan kaza tespit tutanağına göre, İrem Kütük'ün herhangi bir kural ihlalinin olmadığı, sürücü Tahir Kepenek'in ise Karayolları Trafik Kanunu'nun trafik güvenliği ve düzeniyle ilgili maddeleri ihlal ettiği ve kusurlu olduğu bildirildi.

Kepenek mahkemede verdiği ifadeisnde, damperin açılma yerinin, 5 ya da 6 ay önce yapıldığını öne sürdü.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin