Son dakika: Manisa'da deprem oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Manisa'da deprem oldu

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Manisa haricinde çevre illerde de hissedildi. Kırkağaç'ta saat 19.27'de yerin 7.2 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Takip Et

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

SON DEPREMLER

Son Dakika.. En son deprem bugün saat 19:09 sularında KARAKURT-KIRKAGAC (MANISA) bölgesinde meydana geldi; Bu deprem 5.2 büyüklüğünde ve yerin 12.1 km derinliğinde oluştu.
 

Son dakika: Manisa'da deprem oldu
Son dakika: Manisa'da deprem oldu

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

AFAD tarafından yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisinin alındığı belirtildi. Açıklamada ayrıca gelişmelerin takip edildiği ifade edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Manisa Valiliği’nin açıklamasında “Saat 19.09 da merkez üssü Kırkağaç İlçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır” ifadeleri yer aldı.

BELEDİYE BAŞKANI: HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Twitter hesabından “Merkez üssü Kırkağaç-Karakurt olan 4.9 şiddetinde bir deprem yaşadık. Cenab-ı Allah afatından korusun. Hepimize geçmiş olsun” açıklaması yaptı.

BİR DEPREM DAHA

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Kırkağaç’ta saat 19.27’de yerin 7.2 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin