Son dakika: Suriye'den kahreden haber: Uzman Onbaşı Mikail Candan...


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Suriye'den kahreden haber: Uzman Onbaşı Mikail Candan...

Son dakika.. Suriye'den yine tüm Türkiye'yi kahreden bir haber geldi.. Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Uzman Onbaşı Mikail Candan sehit oldu. Aynı çatışmada beş kahraman askerimiz de yaralandı.

Takip Et

Son dakika.. Suriye'den kahrdenden haber.. 1 kahraman askerimiz sehit olurken 5 askerimiz de yaralandı...

Halep kentine bağlı, Zeytin Dalı Harekatı ile özgürleştirilen Afrin ilçesi Kimar Üs Bölgesi mevkiinde güvenlik güçleriyle PKK/YPG’li teröristler arasında çatışmada Uzman Onbaşı Mikail Candan, ağır yaralandı. Candan, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sehit oldu.

Son dakika: Suriye'den kahreden haber: Uzman Onbaşı Mikail Candan...
Uzman Onbaşı Mikail Candan...

Şehit Uzman Onbaşı Mikail Candan’ın cenazesinin, memleketi Aksaray’a gönderileceği bildirildi. Aynı çatışmada yaralanan 5 askerin de hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

ATEŞ, AKSARAY'A DÜŞTÜ

Şehit Uzman Onbaşı Mikail Candan’ın (23) acı haberi, memleketi Aksaray merkeze bağlı Bağlıkaya beldesindeki ailesine verildi. Sinir krizi geçiren Raşit Candan’a hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Haberi alan belde sakinleri ve yakınları, taziye için Türk bayrağı asılan eve gelmeye başladı. Baba Raşit Candan’ın, bekar olan oğluyla en son dün telefonla görüştükleri belirtildi. Görüşmede, Mikail Candan’ın, iyi olduğunu söylediği bildirildi.

Çatışmanın ardından hainlerin bulunduğu bölge ateş altına alındı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin