Tatlıses: Cenab-ı hak meleklerini gönderdi. Allah bitti demeden bitmiyor.


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Tatlıses:  Cenab-ı hak meleklerini gönderdi. Allah bitti demeden bitmiyor.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses, akşam saatlerinde ambulans ile eğlence mekanına gitti. Sargıları eşliğinde tekerlekli sandalyede sahneye çıkan ünlü sanatçı, şarkı söylerken zaman zaman acı çekti. Seyirciye yaşadığı olayı da anlatan Tatlıses, "Allah bitti demeden bitmiyor" dedi.

Takip Et

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaza geçiren Tatlıses, Ortakent'te tedavi gördüğü özel hastaneden akşam saatlerinde ambulans ile ayrılarak, Yalıkavak Mahallesi'nde  sahneye çıkacağı eğlence mekanına geldi. Türkücü İbrahim Tatlıses, sahneye çıktı ve kaza anlarına ilişkin duygu yüklü bir konuşma yaptı. 

TEKERLEKLİ SANDALYEDE SAHNEYE ÇIKTI, ŞARKI SÖYLERKEN ACI ÇEKTİ

Tatlıses, bacağındaki sargıları eşliğinde tekerlekli sandalyede sahneye çıktı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı konserde Tatlıses, şarkı söylerken zaman zaman acı çektiği görüldü.

“CENAB-I HAK MELEKLERİNİ GÖNDERDİ”

Tatlıses, konserde seyirci ile dertleşerek bugün yaşadığı olayı şöyle anlattı:

Tatlıses:  Cenab-ı hak meleklerini gönderdi. Allah bitti demeden bitmiyor.
Tatlıses: Cenab-ı hak meleklerini gönderdi. Allah bitti demeden bitmiyor.

Başımızdan bir kaza geçti. Cenab-ı hak meleklerini gönderdi. Arabamız dereye yuvarlanıyordu. O kayalar meleklerle uçtular gitti. Dereye gidiyorduk o kayalar bizi tuttu. Araba kaymış. Freni patlamış diyorlar. İdo bize çarptığını görünce arabayı çekip kenara yangın söndürme tüpü istiyor. En son biri duruyor. İdo tüpü alıyor…Allah bitti demeden bitmiyor. Ben arabanın içindeydim kül olup gidecektik. Şoförümüz Uğur ile söndürdüler ateşi. Videolarda seyrettim kafayı yedim “Ya rabbim sen ne büyüksün” dedim. Ben Allah'a söz verdim. “Seyircimin karşısına çıkacağım” dedim. Bu akşam buradayım. İdo'ya, melek kızıma hepsine teşekkür ediyorum.

Tatlıses'in bu sözleri seyirciden alkış aldı, “İmparator” diye bağıranlar oldu.

KONSERDEN SONRA HASTANEYE DÖNDÜ

İbrahim Tatlıses'in taburcu olmadığı, konserden sonra hastaneye dönerek tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin