Youtube, Gmail, Google Drive çöktü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Youtube, Gmail, Google Drive çöktü

Son dakika.. Teknoloji devi Google'nin bir çok servisi küresel anlamda çöktü. Çöken Google servisleri arasında Youtube, Gmail ve Google Drive'da bulunuyor..

Takip Et

Son dakika.. Youtube, Gmail, Google Drive çöktü

Google'ın bulut hizmetlerinde yaşanan bir sorundan dolayı aynı altyapıyı kullanan internet sitelerinde erişim sıkıntıları yaşanırken, video paylaşım platformu Youtube da küresel çapta bir çöküş yaşadı.

Youtube, Gmail, Google Drive çöktü
Youtube, Gmail, Google Drive çöktü

Bazı kullanıcılar Youtube'a erişmekte sorun yaşıyor. Gmail'in de belirli kullanıcılarda çöktüğünü belirtilirken downdetector.com' kaynaklarına göre Google ürünleri ve servislerinde genel olarak sorunlar yaşanıyor..

GOOGLE'DEN AÇIKLAMA GELDİ;

Youtube'dan saat 15:09'da yapılan açıklamada, "Şu anda birçoğunuzun YouTube'a erişim konusunda sorun yaşadığının farkındayız. Ekibimiz bunun farkında ve araştırıyor. Daha fazla bilgi alır almaz sizi burada bilgilendireceğiz" ifadeleri kullanıldı.

DownDetecter’a göre, Avrupa, Avustralya, ABD'nin doğu kıyıları, Afrika, Güney Amerika ve Asya bölgelerinden kullanıcılar Google servisleri ile ilgili şikayette bulundu.

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan Youtube'un aylık aktif kullanıcı sayısı 2 milyarı geçerken elektronik posta platformu Gmail'de de yaklaşık 1,7 milyar elektronik posta hesabı bulunuyor.

HANGİ SERVİSLERDE SORUN YAŞANDI.

 Gmail, YouTube, Google Drive, Google Dokümanlar, Google Haritalar, Adwords ve Adsense, Google Pay, Google Home uygulamalarına ve Google'ın Chromecast'ine erişim sorunu yaşandı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin