Alara Karademir'den kötü haber geldi: Hayatını kaybetti

Son dakika.. Hocasının otel odasında tişörtle asılmış şekilde bulunan hukuk öğrencisi Başak Alara Karademir’den üzücü haber geldi. Yoğun bakımda tedavisi süren Alara Karademir'in beyin ölümü akşam saatlerinde gerçekleşti.


©

SON DAKİKA ALARA KARADEMİR KURTARILAMADI..

Başak Alara Karademir, özel bir üniversitede Hukuk Fakültesi’nde okuyordu. Başak Alara Karademir arkadaşları ve üniversiteden iki öğretim üyesiyle birlikte Ankara’ya bir gezi programına katıldı. 23 Mart Günü Ankara’ya giden gezi grubu birçok yeri ziyaret ettikten sonra konakladıkları otele döndü.

29.03.2018

Başak Alara Karademir'in acı dolu hayatı: Anne ve babasını...

İLGİLİ HABER

İddialara göre, 24 Mart gecesi Başak Alara Karademir ile öğretim üyesi Yrd. Doç. Hasan Atilla G. arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın Karademir özür dilemek için odasına çekilen Yrd. Doç. Hasan Atilla G.’nin odasına gitti. Bir süre sonra odadan çıkan Hasan Atilla G. tekrar odasına döndüğünde banyoda Karademir’in baygın halde yatarak buldu.

Otel görevlileri tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İntihar teşebbüsünde bulunduğu öne sürülen Karademir, kaldırıldığı hastaneden yoğun bakım ünitesine alındı.  Genç kadın 5 gün süren yaşam mücadelesini bu akşam kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, öğretim üyesi Hasan Atilla G.’yi gözaltına almıştı ancak adliyeye sevk edilen öğretim üyesi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi