Manisa'da vahşet: 3 yavru kediyi sopayla döve döve öldürdü

Türkiye'nin dört bir yanından hayvan katliamı haberleri gelmeye devam ediyor. Manisa'da bir kişi 3 yavru kediyi sopayla döve döve öldürdü.


© Haber Oku

Niğde, Altındağ, Bartın ve Silivri'nin ardından bir vahşet haberi de Manisa'dan geldi. 
Manisa’nın Salihli ilçesinde M.Ş. (55), oturduğu evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapı ile vurarak öldürdü.  M.Ş.’nin eziyet ederek kedileri katlettiği o anlar, bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Şikayet üzerine şüpheli gözaltına alındı.

FIRÇA SAPIYLA DÖVDÜ

Olay, Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesinde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. M.Ş., evinin arka bahçesinde bulunan yavru kedilere fırça sapı ile saldırdı. 

YAVRU KEDİLERİ ÖLDÜRDÜ

Kaçmaya çalışan kedilere M.Ş., acımasızca art arda darbeler indirdi. Çevrede oturanların duruma tepki göstermesine rağmen M.Ş., kedilere eziyet etmeyi sürdürdü. Yavru kediler bir süre sonra aldıkları darbelerle öldü.

GÖZALTINA ALINDI

 Yaşanan olayı cep telefonları ile kayıt altına alan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Şikayet üzerine adrese gelen polis ekipleri M.Ş.’yi gözaltına aldı. M.Ş.'nin, emniyetteki işlemlerin ardından Salihli Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi