Son dakika: İstanbul’da lüks araçta çarşaflı infaz

Son dakika İstanbul'da çarşaflı infaz.. İstanbul Sarıyer’de lüks bir cip içerisindeki çarşaflı 2 şahıs, seyir halindeki lüks bir otomobili durdurarak kurşun yağdırdı. Olayda, İstanbul'da prodüksiyon ve eğlence şirketi GEM TV'nin sahibi İran uyruklu İngiliz vatandaşı Saeed Karimian ve yanındaki Kuveytli iş ortağı öldü..


©

Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 20.15 sularında meydana geldi..

İdddiaya göre; Cadde üzerinde seyredeniçinde iki İran uyruklu kişinin bulunduğu 34 RB 9549 plakalı lüks aracın önü bir cip tarafından kesildi. Cipten inen kişi yada kişiler araca ateş açtı.

Cinayet Masası dedektifleri, Türk dizilerinin Ortadoğu’da satış hakkını elinde bulunduran GEM TV’nin sahibinin öldürülmesiyle ilgili görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Saldırganların çarşaflı oldukları belirlendi. Ancak hareketlerinden erkek olduklarının anlaşıldığı dile getirildi. Ekipler, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini topladı.

Saldırganların yakalanması ve olayın aydınlatması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


İstanbul'da aracında öldürülen GEM TV sahibi Saeed Karimian

"KEMERBURGAZ YOLU ÜZERİNDE ATEŞE VERİLMİŞ CİP"

Öte yandan Kemerburgaz yolu üzerinde ise ateşe verilmiş bir cip bulundu. Saldırganlar içinde bulunduğu cip ise Kemerburgaz yolu üzerinde alev alev yanarken bulundu.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi