
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu hakkında terbiyesizlik yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında açıklama yaptı. İmamoğlu 'Annemle, eşimle ve ailemle ilgili ahlaksız paylaşımlar yapan kişilerle ilgili de savcılığı göreve davet ediyorum.. Biz iktidara gelince sizin bize yaptığınızı yapmayacağız. kimse kimsenin malına mülküne, şerefine, onuruna, haysiyetine el uzatamayacak.' dedi
X hesabından yapılan paylaşımda CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dilek İmamoğlu belli ki kocanın içeriye girmesinden çok memnunsun. Aranız açıkmış. Bu kadar belli etmene de gerek yok. Şimdi Ekrem bunu duyunca acayip canı sıkılmıştır" diyen eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek'in ahlaksız imaları için Silivri Cezaevi'nden savcıları göreve davet etti.
'SÖZ KONUSU BİZİM AİLEMİZ OLUNCA!'
İmamoğlu, "Cezaevinde olmamızı fırsat bilip annemle, eşimle ve ailemle ilgili ahlaksız paylaşımlar yapan kişilerle ilgili de savcılığı göreve davet ediyorum. Her konuda re’sen, jet hızında soruşturma açanlar söz konusu bizim ailemiz olunca kafasını sokacak yer arıyor" dedi.

Melih Gökçek ve Mücahit Birinci'den 'terbiyesiz' paylaşım
'BİZ İKTİDARA GELİNCE SİZİN YAPTIĞINIZI YAPMAYACAĞIZ'
İmamoğlu ayrıca, "Biz iktidara gelince sizin bize yaptığınızı yapmayacağız. Adalet herkesin güvencesi olacak, hukuk herkesin can ve mal güvenliğini sağlayacak, kimse kimsenin malına mülküne, şerefine, onuruna, haysiyetine el uzatamayacak" ifadelerini kullandı.
"TÜM KALBİMLE SONUNA KADAR KINIYORUM"
"Siyasi tarihimizin gördüğü en büyük adaletsizliklerden biriyle karşı karşıyayım" diyen İmamoğlu, "Elbette 19 Mart darbesine karşı meşru her yolu kullanarak mücadele edeceğiz. Ancak bu darbe için bile, ekmek gibi su gibi hava gibi mübarek bildiğim annelerimize hakaretler yağdırılmasına gönlüm razı gelmez. Cumhurbaşkanının annesine yönelik hakaretleri tüm kalbimle sonuna kadar kınıyorum. Bu vesileyle kendisine yüce Yaradan’dan tekrar rahmet diliyorum" diyerek Erdoğan'ın annesine hakaret edenlere tepki gösterdi.
Kaynak: Haber Oku